Partnereim

GROOVEHOUSE Ha igazi hazai ikont szeretnél fellépőnek, szerintem nem kell tovább ragoznom.

Opera Pub Szintén az egyik kedvenc hely, ahol szeretek megfordulni. Tudom ajánlani baráti összejövetelekre. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton Karaoke buli vár Smici jóvoltából. Néha nem csak vendégként, hanem műsorvezetőként is megfordulok eme hangulatos helyen.

Judy (GROOVEHOUSE) Egy olyan jelenség, akit egy ország ismer. Egy hang, akit bármikor felismersz. Nem hiszem, hogy bárkinek is be kellene mutatnom. Ő az egyik barátom, aki rendszeresen megrendeli a zenei szolgáltatásaimat, ha házibulit, szilvesztert (vagy nagykoncertet) tart.

Cafe Del Zorro  Egy szívemhez közel álló és nagyon hangulatos hely, ahova érdemes betérni a finom falatokért. Tudom ajánlani: baráti összejövetelek, és zártkörű rendezvényekre. Nem utolsó sorban a meghírdetett rendezvényeit kihagyni egyszerűen bűn😉.

Bandy's bisztró Ha ettél már igazán finomat... Valami isteni amit a szakácsok művelnek a konyhán. Legyen szó bármelyik ország - USA, Francia vagy akár Ázsiai - gasztronómiai csodájáról, mind ízben látványban és nem utolsó sorban a kiszolgálásban mindent megkapsz. Tudom ajánlani bármilyen rendezvény megtartására. 2023-ban zenéltem náluk első alkalommal Terrace Live Session eseményükön több alkalommal is. A mediterrán jellegű hangulat teljesen felemelő volt, ételek, koktélok, már csak a tengerpart hiányzott. 2024-ben pedig folytatjuk a közös együttműködést.

Smici Egy nagyon kedves kolléga, aki karaoke és rendezvény DJ. Magas színvonalú szolgáltatást nyújt minden téren. Szívből ajánlom őt is bármely rendezvény megtartására.